Server 1 Server 2

Boardwalk Empire (Sezoni 1 Episodi 3)

2010

51min

8.1 / 10

Përshkrimi

Kur shfaqet një dëshmitar që mund të lidhë Jimmy Darmody me masakrën e pyllit, federatat përfshihen, Nucky e dëbon atë dhe Rothstein rekruton Luciano për ta vrarë....Boardwalk Empire me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje