Server 1 Server 2

Boardwalk Empire (Sezoni 1 Episodi 11)

2010

58min

8.3 / 10

Përshkrimi

Van Alland mbetet dyshues për Sebson, komodori që po vdes kërkon një afrim me djalin e paligjshëm Jimmy, dhe Margaret largohet pas një debati në familje me Nucky....Boardwalk Empire me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje