Server 1 Server 2

Boardwalk Empire (Sezoni 1 Episodi 10)

2010

58min

8.5 / 10

Përshkrimi

Harrow ruan Margaretën dhe fëmijët, Jimmy gabimisht mendon se zoti Dittrich është i dashuri i Angela-s dhe Chalky pretendon të lidhet me Lansky-n....Boardwalk Empire me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje