Server 1
TË GJITHA
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 20 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Becoming elizabeth Sezoni 1 Episodi 2

2022-06-19

54 min

5 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Krishtlindjet në gjyq, dhe një maskë e diskutueshme e lë në kundërshtim Marinë Protestante Edward dhe Katolike. Elizabeth e gjen veten në mes ndërsa Maria kërkon që ajo të vijë të jetojë me të....You Cannot Keep the Birds From Flying Over Your Head me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje