Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Server 1
TË GJITHA

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Becoming elizabeth Sezoni 1 Episodi 1

2022-06-12

58 min

5 / 10

Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas vdekjes së Henry VIII, tre fëmijët e tij; Mary, Elizabeth dhe Edward tani janë pengesa në një lojë të rrezikshme pasi gjykata angleze është zhytur në një garë për kontrollin e Anglisë së Re në të cilën e gjejnë veten....Keep Your Knife Bright me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje