Server 1 Server 2

Alchemy of Souls (Sezoni 1 Episodi 9)

2022

1h 15min

9.1 / 10

Përshkrimi

Jin Ho-gyeong kërkon fëmijën e saj të humbur prej kohësh. Jin Mu harton një plan për të ndihmuar në përfundimin e këtij kërkimi. Uk dhe Mu-deok janë ndarë....Alchemy of Souls me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje