Server 1 Server 2

Alchemy of Souls (Sezoni 1 Episodi 6)

2022

1h 13min

9 / 10

Përshkrimi

Seo Yul dhe Park Dang-gu vizitojnë Britaninë e Madhe në terrenin e tij të stërvitjes. Mu-deok e shtyn studentin e saj në ekstrem. Jin Cho-yeon përgatit një dhuratë martese...Alchemy of Souls me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje