Server 1 Server 2

Alchemy of Souls (Sezoni 1 Episodi 4)

2022

1h 13min

8.7 / 10

Përshkrimi

Uk vuan një ethe dhe të dridhura, për kënaqësinë e madhe të Mu-deok. Princi i Kurorës viziton familjen Jang, duke kërkuar një trashëgimi familjare dhe një shfaqje respekti....Alchemy of Souls me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje