Server 1 Server 2

Alchemy of Souls (Sezoni 1 Episodi 19)

2022

1h 26min

9.5 / 10

Përshkrimi

Uk vjen me një zgjidhje për të thyer fushën e forcës që do t'i kërkonte atij të rrezikonte të gjitha. Dang-gu dhe Cho-yeon bëjnë një zbulim befasues....Alchemy of Souls me titra shqip

Jepni mendimin tuaj mbi Filmin këtu 💬

Shpërndaje