Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

World Ends at Camp Z

2021-10-31

3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Blerësit e rinj të një kampi e shtyn pronarin e tanishëm të mbrojë kundër shitjes së pronës gjatë një pandemi globale, por një kryengritje mumje nuk ishte kurrë në planet e tij....World Ends at Camp Z me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje