Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Wifelike

2022-08-12

6.4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një detektiv i pikëlluar në të ardhmen e afërt gjuan kriminelët që tregtojnë njerëz artificialë në tregun e zi. Në luftën për t'i dhënë fund shfrytëzimit të AI, një rezistencë nëntokësore përpiqet ta infiltrojë atë duke sabotuar programimin e njeriut artificial të caktuar si shoqëruesin e tij për të sillur si gruaja e tij e ndjerë. Ajo fillon të vërë në dyshim realitetin e saj pasi kujtimet e një jete të kaluar fillojnë të shfaqen në një botë ku asgjë nuk është ashtu siç duket....Wifelike me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje