Link 1
Gjenero Titra

Who Done It: The Clue Documentary

2022-11-03

5 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Clue (1985) është bërë një film klasik i kultit dhe është i dashur nga gjenerata të shumta. Megjithatë, kurrë nuk ka pasur një dokumentar të krijuar për të treguar tregimet prapa skenave ... deri më tani....Who Done It: The Clue Documentary me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje