Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Where's Rose

2021-11-01

5.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur një vajzë e vogël është gjetur pasi të humbasë, vetëm vëllai i saj i madh njeh forcën e keqe që është kthyer në vendin e saj....Where's Rose me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje