Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

West Side Story

2021-12-08

7.1 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Dy të rinj nga bandat rivale të New York City bien në dashuri, por tensionet midis miqve të tyre përkatës ndërtohen drejt tragjedisë....West Side Story me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje