Link 1
Gjenero Titra

Welcome to Mercy

2018-11-02

5.1 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur një nënë e vetme fillon të përjetojë simptoma të stigmatikës, ajo kërkon ndihmën e një prifti lokal dhe murgeshimit për ta ndihmuar atë të kuptojë atë që shihet dhe e padukshme....Welcome to Mercy me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje