Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Wedding Season

2022-08-04

6.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Ushquar nga prindërit e tyre emigrantë për të gjetur bashkëshortë, dy indiane-amerikanë pretendojnë të datojnë në mënyrë që të mbijetojnë një verë dasma-por e gjejnë veten të bien për njëri-tjetrin ndërsa luftojnë për të balancuar kush janë me ata që prindërit e tyre duan të jenë....Wedding Season me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje