Link 1
Gjenero Titra

Watership Down

1978-10-14

7.2 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur Warren që i përket një komuniteti të lepujve kërcënohet, një grup i guximshëm i udhëhequr nga Fiver, Bigwig, Blackberry dhe Hazel lënë atdheun e tyre në një kërkim të një New Haven të sigurt....Watership Down me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje