Link 1
Gjenero Titra

Under Her Control

2022-04-29

5.4 / 10

  

Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur një punonjëse e modës mendon se ajo do të duhet të përfundojë karrierën e saj premtuese pasi të mbetet shtatzënë, shefi i saj ofron për të adoptuar fëmijën....Under Her Control me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje