Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Under Her Control

2022-04-29

5.4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur një punonjëse e modës mendon se ajo do të duhet të përfundojë karrierën e saj premtuese pasi të mbetet shtatzënë, shefi i saj ofron për të adoptuar fëmijën....Under Her Control me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje