Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Uncharted

2022-02-10

7.1 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një i ri i zgjuar në rrugë, Nathan Drake dhe partneri i tij i mençur Victor "Sully" Sullivan fillojnë një ndjekje të rrezikshme të "thesarit më të madh që nuk gjetën kurrë", ndërsa gjithashtu gjurmojnë të dhëna që mund të çojnë në vëllain e humbur të Nathan....Uncharted me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje