Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Una Femmina: The Code of Silence

2022-02-17

5.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Rosa është një vajzë e re rebele që jeton me gjyshen dhe xhaxhain e saj në një pjesë të largët të Kalabrisë, në Italinë më jugore. Vdekja e parakohshme e nënës së saj kur Rosa ishte një fëmijë hedh një hije të zymtë në jetën e saj të tanishme....Una Femmina: The Code of Silence me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje