Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Thor: Love and Thunder

2022-07-06

6.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi pensionimi i tij ndërpritet nga Gorr God Butcher, një vrasës galaktik që kërkon zhdukjen e perëndive, Thor Odinson përfshin ndihmën e mbretit Valkyrie, Korg dhe ish-të dashurës Jane Foster, e cila tani ka Mjolnir si Mighty Thor. Së bashku ata fillojnë një aventurë kozmike shqetësuese për të zbuluar misterin e hakmarrjes së Kasapit të Zotit dhe për ta ndaluar atë para se të jetë vonë....Thor: Love and Thunder me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje