Link 1 Link 2

The Witch: Part 2. The Other One

2022

2h 17min

6.5 / 10

Përshkrimi

Një vajzë zgjohet në një laborator sekret dhe takon Kyung-hee, i cili po përpiqet ta mbrojë atë nga një bandë. Kur banda më në fund gjen vajzën, ata pushtohen nga një fuqi e papritur....The Witch: Part 2. The Other One me titra shqip

Shpërndaje