Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Time Capsule

2022-07-06

5.7 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Në të ardhmen e afërt, një politikan i freskët nga një humbje elektorale shpëton në shtëpinë e Liqenit të Familjes së tij. Pushimet e tij janë ndërprerë nga paraqitja e dashurisë së tij të parë, i cili sapo është kthyer nga një udhëtim 20-vjeçar në hapësirë ​​dhe nuk është plakur në ditë....The Time Capsule me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje