Link 1
Gjenero Titra

Santa vs Reyes

2022-11-18

8.3 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Tre burrat e mençur, të ngopur me Santa duke marrë gjithnjë e më shumë rëndësi prej tyre, kanë vendosur të përballen me njëri -tjetrin pa e ditur që kjo luftë do të zgjojë një armik të përbashkët shumë më të rrezikshëm, Krampus, i cili kishte qenë joaktiv për shekuj....Santa vs Reyes me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje