Link 1
Gjenero Titra

The Tape

2012-01-01

8 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një burrë gërmon përmes papafingo të tij duke kërkuar diçka qartë me rëndësi të madhe. Çfarë është, ne nuk jemi plotësisht të sigurt. Kur ai gjen një kasetë VHS dhe e kupton se ai dhe askush që ai e njeh nuk zotëron më një VCR, ai shkon në një përpjekje për ta gjetur atë....The Tape me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje