Link 1
Gjenero Titra

The Student Body

2016-08-01

4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur një studente e guximshme e shkollës së mesme merr një qëndrim kundër testeve të BMI me mandat të bashkëmoshatarëve të saj, ajo e gjen veten në mes të një polemike të nxehtë kombëtare, duke shkaktuar një betejë të vullneteve midis vetes dhe zyrtarëve të qeverisë....The Student Body me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje