Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Stranger in Our Bed

2022-08-26

3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një grua e sapo martuar e lë burrin e saj të pasur për një dashnor që zhduket në mënyrë misterioze. Gjërat fillojnë të zbulohen dhe bëhen kërcënuese për jetën gjatë një udhëtimi në pasurinë e familjes së burrit....The Stranger in Our Bed me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje