Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Sky Is Everywhere

2022-02-11

5.6 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Lennie është një egërsi muzikore adoleshente duke pikëlluar vdekjen e motrës së saj kur e gjen veten të kapur mes një djali të ri në shkollë dhe të dashurit të shkatërruar të motrës së saj. Përmes imagjinatës së saj të gjallë dhe zemrës së konfliktuar, Lennie lundron dashurinë e parë dhe humbjen e parë....The Sky Is Everywhere me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje