Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Red Book Ritual

2022-09-12

8 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Tre miq vendosin të luajnë lojën e librave të kuq. Ajo që ata nuk e dinë është se në shtëpi e keqja po pret të lirohet. Shumë kohë më parë një magjistare vdiq si pjesë e një rituali satanik. Everydo pyetje që ata bëjnë, ata afrohen dhe më afër saj. Libri do të zbulojë përgjigjet për të gjitha pyetjet tuaja ... por çfarë nëse hosti juaj është një entitet i lig me etje për gjak?...The Red Book Ritual me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje