Link 1
Gjenero Titra

The Porter: The Untold Story at Everest

2020-03-29

6 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një "Nathaniel J. Menninger" amerikan i ri i privilegjuar përpiqet të bëjë histori në Everest duke u bërë një Porter Himalaya. Por në udhëtimin e tij për të pasur sukses, në vend të kësaj përjeton një realitet shqetësues. Kjo është një vështrim i brendshëm në anën më të errët të Everestit. Në forcë, krenari dhe dhimbje të atyre që e mbështesin atë. Dhe në sa e vështirë është që një i huaj naiv të përpiqet të njëjtën gjë. Ky është portieri....The Porter: The Untold Story at Everest me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje