Link 1
Gjenero Titra

The Plot to Kill My Mother

2023-01-22

8.5 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një grua e re që pa vetëdije u rrit në mbështjelljet federale të mbrojtjes së dëshmitarëve pas vrasjes së nënës së saj, duke e çuar atë të vinte në dyshim gjithçka që mendon se është e vërtetë. Ajo vendos të largohet nga programi dhe të gjejë vrasësin para se të vriste përsëri, por të rimarrë një jetë që ajo kurrë nuk e dinte nuk do të jetë e lehtë....The Plot to Kill My Mother me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje