Link 1
Gjenero Titra

The Outsiders

1983-03-25

7.3 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur dy Greasers të varfër, Johnny dhe Ponyboy, sulmohen nga një bandë e mbrapshtë, SoCs, dhe Johnny vret një nga sulmuesit, tensioni fillon të montohet midis dy bandave rivale, duke vendosur një zinxhir të trazuar të ngjarjeve....The Outsiders me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje