Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Northman

2022-04-07

7.2 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Princi Amleth është në prag të bërjes njeri kur babai i tij është vrarë brutalisht nga xhaxhai i tij, i cili rrëmben nënën e djalit. Dy dekada më vonë, Amleth tani është një Viking që është në një mision për të shpëtuar nënën e tij, të vrasë xhaxhain e tij dhe të hakmerret babanë e tij....The Northman me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje