Link 1 Link 2 Link 3

The Mitchells vs. the Machines

2021

1h 53min

8 / 10

Përshkrimi

Një udhëtim i çuditshëm dhe jofunksional i familjes është në pritje kur ata e gjejnë veten në mes të apokalipsit robot dhe papritmas bëhen shpresa e fundit e pabesueshme e njerëzimit....The Mitchells vs. the Machines me titra shqip

Shpërndaje