Link 1
Gjenero Titra

The Magician's Elephant

2023-03-10

8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pjetri po kërkon motrën e tij të humbur gjatë kur kalon shtigjet me një tregues të pasurisë në sheshin e tregut. Një pyetje e tij është: A është akoma gjallë motra e tij? Përgjigja, që ai duhet të gjejë një elefant misterioz dhe magjistarin që do ta ngjall atë, e vendos Peter në një udhëtim për të përfunduar tre detyra në dukje të pamundura që do të ndryshojnë fytyrën e qytetit të tij përgjithmonë....The Magician's Elephant me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje