Link 1
Gjenero Titra

Iron Monkey

1993-09-03

7.4 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Iron Monkey është një variant Hong Kong i Robin Hood. Zyrtarët e korruptuar të një fshati kinez janë grabitur nga një bandit i maskuar i njohur si "Monkey Iron", i quajtur pas një hyjni dashamirëse. Kur gjithçka tjetër dështon, guvernatori detyron një mjek udhëtues të gjejë banditin. Ardhja e një murgu të keq Shaolin, bashkon mjekun dhe majmunin e hekurt për të luftuar qeverinë e korruptuar....Iron Monkey me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje