Link 1 Link 2

The Ice Age Adventures of Buck Wild

2022

1h 21min

5.2 / 10

Përshkrimi

Aventurat e Epokës së Akullit të Buck Wild vazhdojnë arratisjet e vëllezërve possum Crash dhe Eddie, të cilët u nisën për të gjetur një vend të tyren. Së bashku me nuselalin me një sy, Buck Wild, ata përballen me dinosaurët që banojnë në Botën e Humbur....The Ice Age Adventures of Buck Wild me titra shqip

The Ice Age Adventures of Buck Wild Trailer

Shpërndaje