Link 1
Gjenero Titra

The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story

2023-02-11

8.2 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Rrëmbyer, sulmuar dhe mbajtur rob për 18 orë, 15-vjeçari Kara Robinson komploton një shpëtim të guximshëm nga një apartament i një vrasësi serial....The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje