Link 1
Gjenero Titra

The Fabelmans

2022-11-11

8 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Duke u rritur në epokën e Luftës së Dytë Botërore Arizona, i ri Sammy Fabelman aspiron të bëhet një regjisor ndërsa arrin adoleshencën, por së shpejti zbulon një sekret të familjes shkatërruese dhe eksploron se si fuqia e filmave mund ta ndihmojë atë të shohë të vërtetën....The Fabelmans me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje