Link 1 Link 2

The Emperor's Sword

2020

1h 31min

5.5 / 10

Përshkrimi

Një shpatë që i jep fuqi mbajtësit të saj u nda dhe u fsheh. Një rebel merr pushtetin dhe organizon një masakër, duke lënë vetëm një të mbijetuar. Tani, vajza e një gjenerali të madh është gjithçka që qëndron midis një tirani dhe dominimit të tij....The Emperor's Sword me titra shqip

Shpërndaje