Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Center of the World

2001-04-19

5.2 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një çift kontrollon në një suitë në Las Vegas. Në prapavijë, ne shohim se ai është një kamxhik kompjuterik në prag të bërjes së një milionerit dot.com, ajo është një balerin në një klub. Ai është në depresion, duke u tërhequr nga puna, duke u zhdukur takimet me investitorët. Ai dëshiron një lidhje, kështu që ai i ofron asaj 10,000 dollarë për të kaluar tre netë me të në Vegas, dhe ajo pranon me kushte. A po nxitet tërheqja e ndërsjellë?...The Center of the World me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje