Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Bad Seed Returns

2022-09-05

8.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Disa vjet pasi ngjarjet vrastare të filmit të parë u larguan nga babai i saj i vdekur, Emma tani po jeton me tezen e saj Angela dhe duke lundruar në shkollën e mesme. Burri i Angela fillon të dyshojë se Emma mund të mos jetë aq e pafajshme sa shfaqet dhe sugjeron dërgimin e saj në shkollën e konviktit. Ndërkohë, një vajzë e re në shkollë duket se i njeh sekretet e Emës, duke mos e lënë Ema asnjë zgjidhje tjetër, por të kthehet në mënyrat e saj të vjetra dhe të kujdeset për armiqtë e saj me çfarëdo mënyre të nevojshme....The Bad Seed Returns me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje