Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Art of Passion

2022-08-07

4 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Hope Williams, një mjek i suksesshëm i ER, me dëshirë takon një artist të realizuar në një natë vajzash. Ai është gjithçka që të dashuruarit e saj të kaluar nuk ishin, dhe ai e detyron atë të zbulojë një anë të saj që ajo kurrë nuk e dinte se ekzistonte. Ndërsa jeta seksuale e Shpresës avullon, puna e saj merr një kthesë për keq kur një burrë abuziv i një pacienti të dhunuar e fajëson atë për gabimet e tij. Së shpejti, jeta personale e Shpresës bëhet e ngatërruar me jetën e saj të punës, dhe të dy janë në rrezik...The Art of Passion me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje