Link 1
X

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama. Ose prisni 15 Sekonda.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

The Addams Family 2

2021-10-01

7.1 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Addams tërhiqen në aventura më të çuditshme dhe e gjejnë veten të përfshirë në vrapime qesharake me të gjitha llojet e personazheve që nuk dyshojnë....The Addams Family 2 me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje