Link 1
Gjenero Titra

The Academy of Magic

2020-07-16

7.3 / 10

  

Video
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Aura është e talentuar me aftësi magjike; Ajo dhe miqtë e saj kanë shumë aventura emocionuese në akademi, por së shpejti Aura mëson se shkolla tërheq shumë sekrete të errëta që ajo duhet të zbulojë. A do të jetë ajo në gjendje të zbulojë të vërtetën?...The Academy of Magic me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje