Link 1
Gjenero Titra

The 13th Warrior

1999-08-13

6.7 / 10

  

VideoTitra
Shiko linket Informuese per bashkimin e titraveNqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Një ambasador musliman i internuar nga atdheu i tij, Ahmad Ibn Fadlan e gjen veten në shoqërinë e Vikings. Ndërsa sjellja e Norsemen fillimisht ofendon Ibn Fadlan, i huaji më i kulturuar rritet për të respektuar luftëtarët e ashpër, nëse janë të paqëndrueshëm,. Gjatë udhëtimeve të tyre së bashku, Ibn Fadlan dhe Vikingët marrin fjalë të një prani të keqe që mbyllet, dhe ata duhet të luftojnë forcën e frikshme dhe të frikshme, e cila më parë mendohej se ekzistonte vetëm në legjendë....The 13th Warrior me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje