Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

That's Amor

2022-08-25

5.1 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pasi puna dhe marrëdhënia e saj të përfshihen në të njëjtën ditë, Sofia fillon nga e para - dhe takon një kuzhinier të bezdisshëm spanjoll i cili mund të jetë përbërësi i saj i zhdukur....That's Amor me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje