Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Texas Chainsaw Massacre

2022-02-18

5.3 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Pas gati 50 vjet fshehjeje, Leatherface kthehet për të terrorizuar një grup ndikuesish idealistë që prishin rastësisht botën e tij të mbrojtur me kujdes në një qytet të largët në Teksas....Texas Chainsaw Massacre me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje