Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.
Link 1

Ju lutemi për arsye 'TESTIMI' klikoni një nga reklamat mësiperme dhe shiko video pa reklama.

Gjenero Titra
Hiqni reklamat në këtë video duke klikuar të paktën në një nga reklamat e mësipërme.

Spin Me Round

2022-08-19

4.8 / 10

VideoTitra
Nqs buttoni i titrave nuk ju del apo nuk janë titrat e plota, ju lutemi gjeneroji titrat te videoja më lartë, bëji refresh faqes dhe provoni ti shkarkoni këtu

Përshkrimi

Kur menaxheri i një zinxhiri restorant italian fiton mundësinë për të marrë pjesë në programin e zhytjes arsimore të ekskluzivitetit në Itali, ajo që ajo mendonte se do të ishte një largim romantik zhvendoset në kaos dhe katastrofë....Spin Me Round me titra shqip

Fjalët kyçe:

Shpërndaje